Kontakt tlf. +45 26 79 74 07  /  info@synergia.dk

Temadag

Synergias temadage tager deltagerne med på en opdagelsesrejse i nervesystemet for at få indsigt i, hvorfor stress har så stor indflydelse på vores adfærd og helbred, at vi ikke kan ignorere den. Med denne viden på plads dukker også løsningerne op. 

Temadagene retter sig mod forskellige målgrupper, og veksler mellem oplæg, øvelser og dialog.  

Undervisere
Karen Johanne Pallesen, neurobiolog & sundhedsforsker (PhD)
Lærke Egefjord, læge & billedkunstner
Mette Bjerggaard, læge og psykoterapeut
Marlene Lyby, psykolog & molekylærmediciner (PhD)
Mette Sandstrøm, master i musikvidenskab
Niels Viggo Hansen, filosof & fysiker (PhD) 

Læs mere om underviserne

Stresskompetencer til ledere:
Skab en stressforebyggende arbejdskultur

Denne temadag klæder dig på som leder til at tage vare på arbejdspladsens trivselspolitik. Med indsigt fra temadagen kan du (1) bryde stress-tabuet, (2) forbedre medarbejderes trivsel og helbred, og (3) mindske sygefraværet.

Stresskompetencer til sundhedsprofessionelle:
Det nyeste om stress 

Denne temadag giver fagprofessionelle der arbejder med stress-relaterede problematikker forskningsbaseret detaljeret viden om den neurobiologiske basis for stress samt metoder til at stresshåndtering og forebyggelse.

Stresskompetencer til medarbejdere

På denne temadag kan medarbejdere få et fælles sprog til at tale om stress og metoder til at opdage og forebygge stress.

Stresskompetencer til lærere og pædagoger

Arbejdet som pædagog og lærer præges af uforudsigelighed og mange følelsesmæssige skift. Kendskab til stresshåndtering har derfor særlig relevans i denne medarbejdergruppe.

Fra Stress til Resiliens

Stress har bredt sig fra at være et anliggende med primær association til arbejdslivet, til at være en epidemi der rammer bredt i befolkningen. Denne temadag ser på formodede årsager og på metoder til at lære at håndtere stress og opnå resiliens.

Kreativitet og flow mod stress

Indkald kollegaer, venner og familie til en spændende dag med teori og praksis, hvor I bliver klogere på, hvad stress er, og hvordan en kreativ proces kan give os oplevelsen af fordybelse og indre ro.

Neuro-emotionel ledelse

Bliv klædt på til at skabe en stress-resilient arbejdsplads med værktøjer, der arbejder sammen med vores biologiske styresystemer – og gør indsatsen langt mere målrettet og effektiv.

Mental sundhed ifølge psykologen, filosoffen og biologen

Med udgangspunkt i verdenssundhedsorganisationens definition udforsker vi sammen, hvad mental sundhed indebærer fra et filosofisk, biologisk og psykologisk perspektiv. Temadagen er for alle med interesse i mental sundhed.

Musik i ritualer og healing

Denne temadag er for alle, som ønsker at dykke ned i musikkens indvirkning på vores velbefindende – og på nervesystemet.

Mental sundhed i den tredje alder

Gennem oplæg, øvelser og dialog gives indblik i krop-psyke sammenhænge og stressforebyggelse, og lejlighed til at prøve nogle metoder af på egen krop.

J. Skjoldborgs Vej 24

8230 Åbyhøj

Kontakt tlf.: +45 26 79 74 07

 info@synergia.dk

CVR 43038486

Privatlivspolitik

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.