Kontakt tlf. +45 26 79 74 07  /  info@synergia.dk

Skab en stressforebyggende arbejdskultur

Formål: At klæde medarbejdere på med forskningsbaseret viden om stress og stresshåndtering.
Målgruppe: Grupper af medarbejdere.
Deltagerantal: Ingen øvre grænse.
Varighed: 2 timer.
Form: Oplæg
Tid og Sted: Efter nærmere aftale.

Andre siger:
“To timer føltes som 15 min. Det omfattende oplæg om stress ramte lige ind i hjernen og hjertet på medarbejderne på vores pædagogiske dag. Vi gik hjem med en fornemmelse af at være blevet meget klogere”
–  Bjarne Hansen, arbejdsmiljørepræsentant på Aarhus Business College 

Indhold
En arbejdsdag præget af tidsnød eller problemfyldte relationer til kollegaer kan tage pippet fra de fleste, og samtidig kan det være svært at lægge stress fra privatlivet til side, når man er på arbejde. Stress er generelt et voksende problem, som er svært at forebygge og resultatet er mistrivsel og stress-sygemeldinger.

For hvordan kan stress forebygges, når vi dybest set ikke forstår hvad stress er? 

Dette oplæg tager dig og dine kollegaer med på en rejse ind i psykens og kroppens mekanismer og giver jer den forskningsbaserede viden, som er forudsætning for meningsfulde samtaler om stress og som kan skabe motivation til forandring. I vil lære om følelsernes centrale rolle i at igangsætte stress og om hvordan vores livsbagage ubevidst regulerer stressniveauet hos den enkelte. Det vil også blive forklaret, hvordan gode relationer påvirker nervessystemet og virker som en stressbuffer – men også hvorfor det netop kan være svært at være social, når stressen larmer i kroppen.

Stressforebyggelse handler om at skabe balance i nervesystemet. I vil få en kort introduktion til en række velunderbyggede metoder til stresshåndtering, som I kan vælge at fordybe jer mere i. 

Fortsæt evt. rejsen med en praksisdag, “Stressforebyggelse i praksis“, med plads til dialog og øvelser. 

Underviser: Karen Johanne Pallesen, neurobiolog (Cand Scient), sundhedsforsker (PhD), ekstern lektor og kursusansvarlig på PhD skolen ved Aarhus Universitet i The science of stress and resilience, kronikør og debattør: Læs kronik om stressforebyggelse på arbejdspladsen (2023). Læs ekspertudtalelse til Ritzau om relationer, psykologisk tryghed, og stress (2023)
Pris: 20.000 kr + moms og dækning af transportudgifter.
 

J. Skjoldborgs Vej 24

8230 Åbyhøj

Kontakt tlf.: +45 26 79 74 07

 info@synergia.dk

CVR 43038486

Privatlivspolitik

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.