Kontakt tlf. +45 26 79 74 07  /  info@synergia.dk

Skab en stressforebyggende arbejdskultur

Formål: At klæde medarbejdere på med forskningsbaseret viden om stress og stresshåndtering.
Målgruppe: Grupper af medarbejdere.
Deltagerantal: Ingen øvre grænse.
Varighed: 2 timer.
Form: Oplæg
Tid og Sted: Efter nærmere aftale.

Andre siger:
“To timer føltes som 15 min. Det omfattende oplæg om stress ramte lige ind i hjernen og hjertet på medarbejderne på vores pædagogiske dag. Vi gik hjem med en fornemmelse af at være blevet meget klogere”
–  Bjarne Hansen, arbejdsmiljørepræsentant på Aarhus Business College 

Indhold
Stress er et voksende problem, som breder sig over alle områder af vores liv, og de uheldige konsekvenser ytres i mistrivsel og stress-sygemeldinger. På arbejdspladsen gør særlige udfordringer sig gældende, herunder tidsnød og kollegiale relationer. 

Dette oplæg giver dig og dine kollegaer den forskningsbaserede viden, som er forudsætningen for at vi kan have meningsfulde samtaler om stress, og som samtidig er fundamentet for at vi føler os motiverede til at lære nogle nye vaner. At skabe et åbent fællesskab om problemet – på denne temadag – giver i sig selv en særlig positiv energi.

I vil lære om de mekanismer, som igangsætter og vedligeholder stress, herunder hvordan ubevidste erindringer og følelser indvirker på vores stressreaktioner, og komme til at forstå hvordan vores søgen efter psykologisk tryghed i sociale netværk er “indbagt” i nervesystemet, samt hvordan den individuelle stress spiller ind i fællesskabets stress. I vil få en introduktion til nogle nemme og effektive stressforebyggende øvelser, der styrker jeres resiliens – både på og uden for arbejdspladsen. 

I kan efterfølgende vælge at få metoderne ind under huden med praksisdagen “Stressforebyggelse i praksis“, med fælles erfaringsudveksling, dialog og øvelser.

Underviser: Karen Johanne Pallesen, neurobiolog (Cand Scient), sundhedsforsker (PhD), ekstern lektor og kursusansvarlig på PhD skolen ved Aarhus Universitet i The science of stress and resilience, kronikør og debattør: Læs kronik om stressforebyggelse på arbejdspladsen (2023). Læs ekspertudtalelse til Ritzau om relationer, psykologisk tryghed, og stress (2023)
Pris: 20.000 kr + moms og dækning af transportudgifter.
 

J. Skjoldborgs Vej 24

8230 Åbyhøj

Kontakt tlf.: +45 26 79 74 07

 info@synergia.dk

CVR 43038486

Privatlivspolitik

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.