Kontakt tlf. +45 26 79 74 07  /  info@synergia.dk

Musik i ritualer og healing

Målgruppe: Alle som ønsker at udforske effekten af musikalsk udfoldelse på krop-psyke, og som ønsker at forstå de underliggende neurologiske processer.
Form: Oplægget veksler mellem teori og praksis, samt fælles refleksioner.
Tid og sted: Ifølge aftale
Varighed: 4-6 timer
 

Musik er følelsernes sprog. Ved hjælp af vores stemmer og instrumenter producerer vi mønstre af toner og rytmer, som indvirker på vores sindsstemning. 

Vores musikalitet er i høj grad medfødt. Dette indebærer, at der, til trods for kulturel og anden variation i vores musikalske adfærd, findes nogle universelle fællestræk, som særligt ofte gør sig gældende når musikken anvendes i ritualer og healing. I de seneste 25 år har forskningen undersøgt de krop-psyke mekanismer, der ligger til grund for musikkens forløsende og healende effekter. 

Tag med på en spændende rejse tilbage til musikkens rødder, og lær om hvordan musik praktiseres og anvendes i healing i oprindelige kulturer. Vær med til at lytte og synge og lær samtidig om, hvad der sker i nervesystemet, når vi stimuleres og heales af musik. 

Temadagen skifter mellem teori og praksis, som gensidigt understøtter hinanden.

Undervisere:
Mette Sandstrøm: ms i musikvidenskab og sangkultur, lydterapeut og sanger, 
Karen Johanne Pallesen: neurobiolog, stressforsker, PhD afhandling om musikkens indvirkning på hjernen. Læs interview med KJP om ørehængere
Pris: 20.000 kr + moms og transport.

J. Skjoldborgs Vej 24

8230 Åbyhøj

Kontakt tlf.: +45 26 79 74 07

 info@synergia.dk

CVR 43038486

Privatlivspolitik

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.