Kontakt tlf. +45 26 79 74 07  /  info@synergia.dk

Regioner & Kommuner

Tilbud til regioner og kommuner.

Neuro-emotionel ledelse

Bliv klædt på til at skabe en stress-resilient arbejdsplads med værktøjer, der arbejder sammen med vores biologiske styresystemer – og gør indsatsen langt mere målrettet og effektiv.

Stresskompetencer til ledere

Som leder står du med ansvaret for virksomhedens overordnede trivsel. Denne opgave er uløseligt forbundet med effektiv stressforebyggelse, som du kan få viden om på denne temadag. Du vil blive klædt på med den nyeste forskningsbaserede viden om, hvad der skal til for at komme på forkant med stressproblematikker og gribe ind før stressen bider sig fast. 

Stresskompetencer til lærere og pædagoger

Der undervises i hvad stress er, hvordan den opstår, hvordan den påvirker individets og fællesskabets funktioner og trivsel, samt hvordan stress kan forebygges.

Stresskompetencer til medarbejdere

Arbejdspladser ønsker at forebygge stress-relateret mistrivsel og stresssygemeldinger. Men hvordan kan vi hjælpe os selv og hinanden med at håndtere et problem, vi ikke forstår? På denne temadag kan medarbejdere få indsigter, som muliggør konstruktive samtaler om stress og som motiverer til positive vaneændringer.

Stresskompetencer til sundhedsprofessionelle

Denne temadag tilbyder en update på den nyeste viden om den psykofysiologiske basis for stress, links fra langtidsstress til somatiske og psykiatriske sygdomme, og effektiv stresshåndtering.

Kreativitet mod Stress

Hvordan er det muligt for enhver at bruge kreativitet til at mindske stress og højne trivslen? Bliv klogere på, hvad stress er, og hvordan en kreativ proces kan give dig oplevelsen af fordybelse og indre ro. 

Fyraftensmøder

Her finder du en række tilbud om foredrag omhandlende stressforebyggelse, kommunikation med pårørende, og meget andet.

J. Skjoldborgs Vej 24

8230 Åbyhøj

Kontakt tlf.: +45 26 79 74 07

 info@synergia.dk

CVR 43038486

Privatlivspolitik

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.